Eindredactie

In drukwerk of online, voor vakgenoten of juist een breed publiek: ik zorg voor een foutloze en aantrekkelijke tekst, boeiend van begin tot einde. Voordat ik met het stuk aan de slag ga, verdiep ik me in het doel van je tekst. Op wie richt jij je met je tekst, op welk platform verspreid je de boodschap? Op basis daarvan maak ik jouw tekst leesbaar, overtuigend en representatief. Ik controleer op verwijzingen en argumentatie, zodat het een verhaal wordt waar geen speld tussen te krijgen is.

Hoeveel eindredactie je nodig hebt, bepaal je zelf. Als ik lichte eindredactie toepas, pak ik alleen de basis aan. De meeste klanten kiezen voor volledige eindredactie, waarbij ik de tekst zowel stilistisch als inhoudelijk volledig in orde maak. Wil je ook tips en feedback om in de toekomst betere teksten te kunnen schrijven? Kies dan voor Eindredactie +.

This image has an empty alt attribute; its file name is Infographic-inhoud-30-juni-1024x754.png

De prijzen voor deze diensten verschillen per lengte van de tekst. Het varieert van zo’n 600 woorden voor een persbericht of nieuwsbrief tot tientallen pagina’s voor een rapport. Voordat ik met je stuk aan de slag ga, laat ik je weten in welke categorie hij valt. Zo heb je altijd zekerheid vooraf over de prijs.Klanten & referenties

Back To Top